Termeni și condiții


Site-ul www.spaniolajuridica.ro, numit in continuare Spaniola juridica, este proprietatea S.C. MAD TRASTO SRL, inregistrata in Bucureşti, Strada Baia de Aramă, nr. 1, bl. B, sc. 3, et. 10, ap. 134, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/1121/2009, CUI 25026227, numita in continuare MAD TRASTO SRL.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. MAD TRASTO SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”.

MAD TRASTO SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul Spaniolajuridica.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei MAD TRASTO SRL fara acordul prealabil scris al acestuia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre Spaniolajuridica.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru MAD TRASTO SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a MAD TRASTO SRL asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului Spaniolajuridica.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea MAD TRASTO SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul MAD TRASTO SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului Spaniolajuridica.ro numai in limitele metionate in prezentul document.
Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor ne puteti trimite sesizarea dvs la adresa de email admin (@) SpaniolaJuridica.ro.

2. Produsele si serviciile oferite de MAD TRASTO SRL pe site-ul Spaniolajuridica.ro, politica de preturi
MAD TRASTO SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul Spaniolajuridica.ro sunt noi si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil sau capacitate de procesare a comenziilor. Din acest motiv MAD TRASTO SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai afla pe stoc sau nu se mai regaseste in oferta curenta a distribuitorului.

Preturile sunt actualizate periodic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate sunt purtatoare de TVA si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica altceva in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari MAD TRASTO SRL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

MAD TRASTO SRL garanteaza buna functionare a acestui site, calitatea informatiilor prezentate, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, calitatea produselor de pe site.

Continutul Spaniolajuridica.ro (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, MAD TRASTO SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul Spaniolajuridica.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. MAD TRASTO SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul Spaniolajuridica.ro conform acestor “Termeni si Conditii” se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. MAD TRASTO SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau prin credit card; dovada platii trebuie trimisa catre MAD TRASTO SRL la adresa de e-mail admin(@) SpaniolaJuridica.ro.

Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz MAD TRASTO SRL va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.

4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face oriunde in Romania. MAD TRASTO SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor se face prin intermediul unei firme de curierat, costul unei livrari incepand cu 20 lei (TVA inclus), care se va mari in functie de destinatia si greutatea coletului. Se va aplica un tarif de livrare suplimentar pentru comenzile livrate in locatii unde Fan Courier nu are sedii sau pentru livrarea in strainatate. Costul suplimentar va fi comunicat clientilor inainte de livrarea produselor comandate.

Termenul de livrare pentru produsele aflate in stoc este de pana la 3 zile de la confirmarea platii cu cardul. Produsele care pe site apar cu statusul “la comanda” se vor aduce din Spania si se vor livra la adresa din comanda in maxim 4 saptamanii de la confirmarea platii cu cardul. Pentru comenzile cu plata la livrare, se vor respecta aceeasi termene mentionate incepand din momentul confirmarea comenzi prin email. Serviciile se pot achita exclusiv cu cardul bancar si se vor livra conform stabilit pentru fiecare produs in parte.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

MAD TRASTO SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de MAD TRASTO SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de MAD TRASTO SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de MAD TRASTO SRL de la acest client. In cazul comenziilor speciale sau personalizate nu se pot solicita daune de la MAD TRASTO SRL, produsele ne putand fi repuse in circuitul normal de vanzare fara investitii majore din parte MAD TRASTO SRL, prin urmare sumele achitate de catre orice client vor fi retinute ca daune de catre MAD TRASTO SRL

5. Promotii si concursuri
MAD TRASTO SRL stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

6. Dreptul de returnare a produselor cumparate
Clientul poate denunta unilateral contractul (achizita online) fara penalitati si fara a invoca un motiv anume in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produselor, cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 15 zile lucratoare.

Legea prevede de asemenea si urmatoarele detalii: “Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid”.

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul Spaniolajuridica.ro
Utilizatorii care acceseaza site-ul Spaniolajuridica.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. MAD TRASTO SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

MAD TRASTO SRL. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii MAD TRASTO SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul Spaniolajuridica.ro este gazduit de serverele unei terte firme. MAD TRASTO SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. MAD TRASTO SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Spaniolajuridica.ro. MAD TRASTO SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Spaniolajuridica.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului Spaniolajuridica.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul si antetul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. MAD TRASTO SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului Spaniolajuridica.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului Spaniolajuridica.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, MAD TRASTO SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

MAD TRASTO SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca MAD TRASTO SRL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

10. Politica de confidentialitate
MAD TRASTO SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre MAD TRASTO SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre MAD TRASTO SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa admin @ SpaniolaJuridica.ro, sau prin posta la adresa: Bucureşti, Strada Baia de Aramă, nr. 1, bl. B, sc. 3, et. 10, ap. 134, sector 2.

MAD TRASTO SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul Spaniolajuridica.ro sunt transmise pe cale electronica, MAD TRASTO SRL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, MAD TRASTO SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre MAD TRASTO SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului MAD TRASTO SRL, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. MAD TRASTO SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.
MAD TRASTO SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):
dreptul de a cere MAD TRASTO SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
dreptul de a cere MAD TRASTO SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
dreptul de a cere MAD TRASTO SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
dreptul de a cere MAD TRASTO SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa admin @ SpaniolaJuridica.ro, sau prin posta la adresa: Bucureşti, Strada Baia de Aramă, nr. 1, bl. B, sc. 3, et. 10, ap. 134, sector 2. Spaniolajuridica.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.
MAD TRASTO SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. MAD TRASTO SRL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de Spaniolajuridica.ro in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor Spaniolajuridica.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre MAD TRASTO SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Spaniolajuridica.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului Spaniolajuridica.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

11. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Spaniolajuridica.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In situatia in care problema intampinata nu este rezolvata intr-un timp rezonabil (in cadrul perioadei maxime de 30 de zile), sau intr-un mod satisfacator, va rugam sa va adresati pentru o conciliere amiabila la adresa de email admin (@) SpaniolaJuridica.ro.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de utilizare a site-ului Spaniolajuridica.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de MAD TRASTO SRL fata de orice client este valoarea sumei incasate de MAD TRASTO SRL de la acest client.

De asemenea ne rezervam dreptul de a anula orice comanda in cazul in care destinatarul nu raspunde la numarul de contact furnizat in comanda in decurs de 2 zile lucratoare, sau in cazul in care nu se gaseste la adresa, data si ora stabilita si confirmata anterior livrarii.

Politica de cookies

Continuând să vizitați site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu această politică de cookie. Dacă nu sunteți de acord cu utilizarea acestor cookie-uri, vă rugăm să le dezactivați astfel încât cookie-urile de pe acest site să nu poată fi plasate pe dispozitiv.
Cookie-urile nu conțin informații confidențiale, cum ar fi adresa dvs. de domiciliu, numărul de telefon sau detaliile cărții de credit.

Ce sunt cookie-urile?
Fișierele cookie sunt fișiere text mici stocate de browser atunci când vizitați un site Web. Cookie-urile permit unui site să-și amintească lucruri cum ar fi preferințele dvs., dacă sunteți conectat sau care este în geanta dvs. de cumpărături. Informațiile colectate de module cookie ne ajută să analizăm utilizarea site-ului dvs. și să vă oferim o experiență mai bună a utilizatorului.
Rețineți că modulele cookie pe care le stocăm pe dispozitiv conțin numai date, nu cod. Astfel, acestea nu pot fi utilizate pentru a vă accesa dispozitivul, pentru a transmite viruși sau programe spion.
De ce folosim module cookie?
Utilizăm cookie-uri în scopuri funcționale și analitice, pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Cookie-urile ne permit să colectăm informații statistice despre vizitatorii site-ului nostru, inclusiv datele demografice.
Scopul nostru este de a:
Îmbunătățiți site-ul nostru în funcție de așteptările dvs.
Recunoașteți dispozitivul atunci când vizitați site-ul nostru web
Faceți sugestii despre produse în funcție de alegerea produselor dvs.
Îți împiedică să te autentifici ori de câte ori vizitezi site-ul nostru
Strângeți informații despre interacțiunea dvs. online pentru a vă afișa anunțuri relevante

Cookies utilizate pe acest site
Utilizăm cookie-urile de sesiune și cookie-urile persistente pe site-ul nostru. Cookie-urile pentru sesiune rămân pe dispozitiv până când închideți browserul web. Cookie-urile persistente rămân pe dispozitiv pentru o anumită perioadă de timp. Cookie-urile pe care le folosim pot fi clasificate după cum urmează:
Cookies strict necesare: Aceste cookie-uri vă permit să utilizați funcțiile site-ului nostru. Ei nu adună informații despre tine. De exemplu, le folosim pentru a vă conecta la contul dvs. Spaniolajuridica.ro
Performanțe / cookie-uri Analiticuri: Utilizăm aceste module cookie pentru a strânge informații despre modul în care vizitatorii utilizează site-ul nostru web. Aceste cookie-uri nu adună informații despre dvs. sau nu vă pot identifica. Ele ne ajută să obținem informații pentru îmbunătățirea site-ului nostru, cum ar fi paginile care sunt vizitate cel mai mult.
Funcționalități Cookie-uri: Aceste cookie-uri ne ajută să vă oferim o experiență de cumpărături mai personalizată. De exemplu; își amintesc preferințele pe site-ul nostru și ne ajută să recomandăm produse potrivite pentru dvs. în timpul vizitei dvs.
Cookie-urile terță parte: Site-ul nostru permite anumite cookie-uri terță parte. De exemplu, dacă utilizați butonul “partajați” pentru a partaja o imagine a produsului, este posibil să primiți cookie-uri de pe site-uri precum Facebook sau Instagram. Aceste module cookie vă permit să permiteți accesul la conținut în rețelele sociale.
Utilizăm Google Analytics pentru a obține informații despre vizitatorii noștri, astfel încât să putem îmbunătăți site-ul nostru pentru o experiență de cumpărături mai bună.
Informațiile colectate de aceste module cookie sunt transferate și stocate de Google pe serverele din SUA, în conformitate cu practicile lor de confidențialitate. Pentru informații suplimentare despre practicile de confidențialitate ale Google și despre modul în care acestea se aplică în cazul analizei Google, accesați: Prezentarea generală a confidențialității Google Analytics: Google Analytics privacy overview
Utilizăm publicitatea Google pentru a permite publicitatea vizată utilizatorilor noștri care au interacționat anterior cu site-ul nostru. Pentru a renunța la aceste servicii, citiți secțiunea de mai jos pentru a vă retrage consimțământul.
Cum să vă retrageți acordul?
Majoritatea browserelor acceptă automat cookie-urile, dar puteți alege să acceptați sau nu cookie-urile prin setările browserului
Dacă doriți să vă retrageți consimțământul în orice moment, puteți să refuzați sau să eliminați cu ușurință cookie-urile de pe dispozitiv utilizând setările browserului. Cu toate acestea, acest lucru vă poate împiedica să utilizați funcționalitatea completă a site-ului nostru.
Dacă doriți să renunțați la cookie-urile Google Anunțuri și Google Analytics, puteți accesa paginile de dezactivare Google:
Pentru a renunța la anunțurile personalizate Google, vizitați:
Manager de preferințe pentru anunțuri
Pentru a renunța la Google Analytics, vizitați:
Extensia browserului de excludere Google Analytics